Søg arbejde hos os

Vi er rådgivere
 
Vores vigtigste opgave er at hjælpe vores kunder med deres administrative udfordringer. Vi ønsker at være en partner, ikke en leverandør. Når kunden betragter os som en kollega, har vi nået vores mål. Du skal kunne lide at arbejde med mennesker  og at kunne samarbejde. Samtidig skal du være struktureret og kunne arbejde selvstændigt.

Vi søger primært en person med bachelor- eller mastergrad. Vi har vores eget program for oplæring af nyansatte. Kompetanceudvikling er vigtig, og vi både forventer og tilrettelægger at den ansatte bruger tid på faglig videreuddannelse gennem kurser, seminarer og studier.

Din fremtidige karriere planlægges sammen med os. Hos VIEW kan du vælge retning – enten du ønsker en faglig karriere eller en karriere som leder. Vi har mulighed for at tilbyde jobrotation for de konsulenter som ønsker det.
 
Vi fokuserer på at udvikle ledere fra egne rækker. Vores lederudviklingsprogram skal medvirke til at udvikle et stærkt og kompetent lederskab på alle niveauer i selskabet.
 
Her er højt til loftet, og vi har en relativt flad struktur. Vi sætter pris på engagerede og initiativrige mennesker som har deres meningers mod.
Jobb%20hos%20oss%20bilde

Ledige stillinger

Open Application-Counselor

Oslo

Læs mer og søg her
Open Application-Counselor

Bergen

Læs mer og søg her
Open Application-Counselor

Stavanger

Læs mer og søg her

Uopfordret ansøgning – eller giv os et praj :)

Du er hjertelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller give os et praj om at du ønsker en samtale
Your personal data will be safely stored in our internal systems and used to contact you about possible current and future job applications. For more information see our privacy policy.