Etablering

Alle virksomheder som skal drive forretning i Norge, skal have et organisationsnummer. For de fleste vil det være tilstrækkeligt med registrering i Enhetsregisteret, men for enkelte virksomheder vil det være nødvendigt med registrering i Foretaksregisteret. Når man overstiger en omsætning på NOK 50.000, skal virksomheden registreres i Merverdiavgiftsregistret. Når registreringen er godkendt, skal bogstaverne MVA tilføjes efter organisationsnummeret.
Kunder fra enkelte EØS-/EU- lande behøver ikke at have egen repræsentant i Norge. Kravene til indberetning, dokumentation og opbevaring af data er imidlertid uændret. Derfor vil det for de fleste kunder være praktisk at have egen repræsentant som varetager disse forpligtelser.
 
Fra 1/1 2017 er der indført nye regler for import af varer til Norge hvilket medfører at behovet for en toldkredit bortfalder.
 
Der må påregnes 2-3 uger for registrering i Enhetsregisteret eller Foretaksregisteret. Derefter må der påregnes yderligere 1 uge for registrering i Merverdiavgiftsregisteret.

Book et møde

Alt drejer sig om at have tilfredse kunder

Uden kunder – ingen forretning
Tysk virksomhed med produktion til den farmaceutiske industri
Italiensk kabelproducent
Østrigsk virksomhed med salg af sportsartikler

Personen bag udgør den væsentligste forskel

Mød de personer som er ansat hos os – måske din kommende rådgiver?
Anne-Gro Bekkevold
Daglig leder
Malin Olstad
Økonomikonsulent
Terje P. Bratlie
Partner

Vore vigtigste samarbejdspartnere

Xledger er det mest omfattende ERP system i skyen.
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange er stærk på de juridiske love og regler og har også stor erfaring med forretningsutvikling.
WTS Global er et internationalt netværk af uvalgte firmaer med ekspertice indenfor skat og moms. Der er firmaer i flere end 100 lande på verdensbasis.

Søg arbejde hos os

Open Application-Counselor

Oslo

Læs mer og søg her


Bergen

Læs mer og søg her
Anne-Gro Bekkevold
Senior Rådgiver

Kontakt os

Hovedkvarter

Telefon:
+47 22 72 92 92

E-mail:
info@viewtax.com

Kontorets adresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo​

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Identifikation: 997 979 362
Afdelinger:

Oslo
Bergen

 
This page uses cookies for page functionality and anonymous statistics. Read more about cookies and privacy policy here vår personvernernærklæring.