Fakturering

VIEW Tax tilbyder fakturering via internetapplikationen Xledger. Vi tilpasser layoutet til kundens logo, juridiske oplysninger og produktkoder som en del af opstartsproceduren.
Kunden kan selv fakturere via egen brugerprofil og adgang til applikationen. Kundens behov for dataopbevaring og dokumentation er dækket ved brug af denne faktureringsløsning hvor alle transaktioner dokumenteres med et billede af fakturadokumentet og fakturagrundlaget. Applikationen giver mulighed for at udsende rykkere og rentenota ved forsinket betaling. Rutinerne er i henhold til norsk lovgivning, men der er mulighed for individuel kundetilpasning af rykkerne.

Bankintegrationen gør det muligt at vise likviditetsoversigt og korrekte saldi på debitorkonti. For kunder som benytter VIEW Tax’ klientkontotjenester, vil afregningen med kunden ske løbende.
Norsk lovgivning har åbnet op for at kunder kan fakturere via egne systemer. Kravene til fakturanummer, specifikation af debitorkonti, salgsdokumentation og opbevaring af data er imidlertid de samme – uafhængigt af hvilket system der benyttes.

Ved valg af denne løsning skal kunden kunne fremlægge dokumentation ved forespørgsel fra repræsentant eller offentlig myndighed.

Book et møde

Alt drejer sig om at have tilfredse kunder

Uden kunder – ingen forretning
Tysk virksomhed med produktion til den farmaceutiske industri
Italiensk kabelproducent
Østrigsk virksomhed med salg af sportsartikler

Personen bag udgør den væsentligste forskel

Mød de personer som er ansat hos os – måske din kommende rådgiver?
Anne-Gro Bekkevold
Daglig leder
Malin Olstad
Økonomikonsulent
Terje P. Bratlie
Partner

Vore vigtigste samarbejdspartnere

Xledger er det mest omfattende ERP system i skyen.
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange er stærk på de juridiske love og regler og har også stor erfaring med forretningsutvikling.
WTS Global er et internationalt netværk af uvalgte firmaer med ekspertice indenfor skat og moms. Der er firmaer i flere end 100 lande på verdensbasis.

Søg arbejde hos os

Open Application-Counselor

Oslo

Læs mer og søg her


Bergen

Læs mer og søg her
Anne-Gro Bekkevold
Senior Rådgiver

Kontakt os

Hovedkvarter

Telefon:
+47 22 72 92 92

E-mail:
info@viewtax.com

Kontorets adresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo​

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Identifikation: 997 979 362
Afdelinger:

Oslo
Bergen

 
This page uses cookies for page functionality and anonymous statistics. Read more about cookies and privacy policy here vår personvernernærklæring.